Fashion-Various
REGISTRERAJTE SE NA FORUM O MODI IN O VSEM RAZNEM. NE ZAMUDITE PRLOŽNOSTI. NA ŽALOST NE VIDITE VSEH TEM, VSE TEME VIDITE TAKRAT KO STE REGISTRERANI IN PRIJAVLENI. NA NOVO IMAMO TUDI TO DA LAHKO POSTANETE MODEL IN UŽIVATE V SVETU MODE KOT SO NAKUPI, PHOTOSHOTI, TEKMOVANJA...
REGISTRERAJTE SE!
Fashion-Various
REGISTRERAJTE SE NA FORUM O MODI IN O VSEM RAZNEM. NE ZAMUDITE PRLOŽNOSTI. NA ŽALOST NE VIDITE VSEH TEM, VSE TEME VIDITE TAKRAT KO STE REGISTRERANI IN PRIJAVLENI. NA NOVO IMAMO TUDI TO DA LAHKO POSTANETE MODEL IN UŽIVATE V SVETU MODE KOT SO NAKUPI, PHOTOSHOTI, TEKMOVANJA...
REGISTRERAJTE SE!
Fashion-Various
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fashion-Various

Forum o modi.In tudi o vsem drugem. Na žalost ne morete videti vseh tem, vse teme vidite ko se registrerate na forum!

KazaloPortalIščiLatest imagesRegistriraj sePrijava

Mi pecado

Go down 
AvtorSporočilo
Sara Maldonado
V.I.P.
V.I.P.
Sara Maldonado

Število prispevkov : 1437
Kraj : NM

Mi pecado Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Mi pecado   Mi pecado I_icon_minitimePet Jun 05, 2009 1:40 pm

Mi pecado Imagen1uye

Mi pecado je nova telenovela Juana Osoria, ki jo je pred kratkim začel snemati za Televiso.

Protagonista sta Maite Perroni in Eugenio Siller.

S snemanjem so pričeli v ponedeljek 13. aprila v San Cristobalu de las Casas, Chiapasu. Telenovela je original zgodba, ki jo je napisal Cuauhtemoc Blanco. Maite bo igrala žensko z močnim temperamentom. Zgodba govori o štirih prijateljih, ki so neločljivi že od otroštva. V mladosti so se vsi zaljubili v isto dekle. Njihova nevoščljivost in greh bodo spremljali njihove otroke, ki se bojo v prihodnosti še soočili.

Ostala igralska zasedba: (ni še potrjena)
Daniela Castro
Armando Araiza
Jessica Coch
Jackie García
Daniela Aedo
Sabine Moussier
Francisco Gattorno
Lucia Mendez

Maite bo zapela uvodno pesem skupaj z Reikom.

Slike:
Mi pecado 648097 Mi pecado 648104 Mi pecado 648110
Mi pecado Mexhey1
Nazaj na vrh Go down
https://fashion-various-zone.slovenianforum.com

Mi pecado
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1